Voorwaarden Content Creation

Home Voorwaarden Content Creation

Voorwaarden Content Creation

Hey! Als je deze pagina leest, dan betekent dat, dat we binnenkort gaan samenwerken. Awesome!!!! Maar voor we dat gaan doen, maak ik graag een aantal duidelijke afspraken. 🙂 Ik werk steeds met contract en dit zijn de zaken die daar in staan, maar dan in mensentaal 🙂

Gebruik van de content die we samen maken

Het gebruik van de foto’s en video’s is in principe onbeperkt. We mogen het beiden gebruiken zowel voor portfolio doeleinden als commercieel. Niemand hoeft een percentage aan de andere, everything nice and simple. De enige beperking hiervan is dat ik niet wil dat materiaal doorverkocht wordt aan derde partijen, die er op hun beurt geld mee gaan verdienen. Verkoop via eigen kanalen, zoals OnlyFans, Patreon, Myvids, etc … mag natuurlijk wel.

Ik gebruik al het materiaal tot “gewoon” naakt gecensureerde op social media en ongecensureerd op mijn publieke website. Expliciete content (open legs, pornografische beelden) komen achter mijn paywall van Sensual-X.

Ik vraag en bied geen exclusiviteit. Dat betekent dat jij beelden openbaar mag zetten die ik achter mijn paywal heb staan en visa versa. Ik maak ook geen content die ik zelf niet kan / mag gebruiken.

Dit is mijn gebruik van de beelden die we maken: (dit is echt de simpelste manier om het te tonen. haha)

Boudoir imagesArt nude imagesExplicit imagesBoudoir videoNude / explicit videoNude screenshotsExplicit screenshotsBoudoir BTSNude / Explicit BTS
www.dennisclaes.beYesYesNoNoNoNoNoNoNo
www.sensual-x.beNoYesOnly PaidYesOnly PaidNoNoYesOnly Paid
VimeoNoNoNoYesNoNoNoYesNo
YoutubeNoNoNoYesNoNoNoYesNo
FacebookYesCensoredNoYesNoCensoredNoYesNo
InstagramYesCensoredNoYesNoCensoredNoYesNo
TwitterYesYesCensoredYesNoCensoredCensoredYesNo
NewsletterYesYesCensoredYesNoCensoredCensoredYesNo
RedditYesYesCensoredYesNoCensoredCensoredYesNo

Logo

Mijn logo komt in het klein onderaan de foto’s. Bij mijn video’s is er steeds een eindscherm met mijn logo en het adres van mijn website. Behind the scenes materiaal markeer ik nooit met mijn logo.

Levering

Ik kom contractueel 10 beelden overeen die ik binnen de 30 dagen aflever. Echter, in de realiteit is dat meestal meer een 15-tal beelden op 2-3 weken tijd. Het hangt een beetje af van hoeveel variatie er in de shoot zat. Ik werk ongeveer 1 à 2 beelden af per reeks.

De selectie doe ik zelf.

Foto’s offline halen?

Gelukkig gebeurt dit bijna nooit, maar ALS je ooit van gedachte zou veranderen en je wil dat ik al onze content offline haal, dan vraag ik wel om betaald te worden voor de diensten die ik geleverd heb. 250 euro voor een fotoshoot en 400 euro voor een videoshoot.

Privacy en verantwoorderlijkheid voor derden

Bij het invullen van het contract, ga je me persoonlijke data geven, zoals je adres, telefoonnummer, etc … Die gegevens deel ik niet met derden.

Ik ben ook niet verantwoordelijk voor acties van derden omtrent onze content. Alles wat we online zetten, zelfs achter een paywall kan altijd worden gedownload door derden (yes, ook jouw content op OnlyFans). Hout vasthouden … ik heb het persoonlijk nog niet meegemaakt, maar dat zijn gewoon dingen waar ik weinig controle over heb.

Dat is het zowat! Voor de rest gaan wij gewoon een superawesomegeweldige shoot hebben met prachtige resultaten. Ik kijk er al heel erg naar uit! 🙂